Dotari

IMG_8114

SOLOpraxis DENTAL STUDIO este construit si dotat in conformitate cu toate normele europene aflate in vigoare. Constrcuctia si amenajarea s-au facut de la zero. Spatiul a fost recompartimentat pentru a intampina exigentele sistemului sanitar din Uniunea Europeana; circuitele functionale (sanitar, electric) au fost regandite si refacute cu materiale de ultima generatie (Rehau, Schneider, Siemens), totul pentru a spori confortul personalului si al pacientilor. Sala de asteptare este dotata cu o canapea confortabila pt. 3 persoane, un Smart TV, acces gratuit WiFi, zona cu dozator apa calda/ apa rece (Cumpana), espresor (Bosch Tassimo), cafea, ceaiuri la discretie.

IMG_9372 IMG_9381 IMG_9394

 

 

 

 

 

Sala de tratamente, cabinetul dentar propriu zis, ofera un spatiu generos si, din respect pentru intimitatea pacientilor, a fost dotat cu un singur unit dentar complet digital, ultra modern, marca Siemens- Sirona. Toate piesele terminale ale unit-ului provin de la producatori consacrati ( Siemens, Sirona, Kavo, Nsk, W&H) din Germania, Elvetia, Austria si Japonia. Toate piesele terminale sunt dotate cu fibra optica si motoare silentioase performante pentru a reduce zgomotul, vibratiile si a spori confortul pacientului si al medicului.

download

De asemenea, si aceasta incapere este dotata cu un Smart TV LCD, sistem de sonorizare Pioneer si acces WiFi.

IMG_9353

In cadrul SOLOpraxis DENTAL STUDIO folosim doar instrumentar varf de gama de la firme consacrate in domeniu (Hu-Friedey, Aesculap, Dentsply, Micromedica etc) si materiale dentare de top de la cei mai renumiti producatori.

IMG_9213IMG_9210IMG_9215 IMG_9223 IMG_9235 IMG_9248

 

 

 

Pentru a oferi tratamente endodontice (de canal) la cel mai inalt nivel, cabinetul este dotat cu un micromotor endodontic performant (Dentsply) si un Apex Finder (Kerr); instrumentarea canalelor se face exclusiv cu ace rotative NiTi (VDW si Protaper) dupa protocoale si standarde internationale.

158795-400x300 IV-Logo-RGB-pvi KERR logoCattaniNew NSK Logo sdi-hi SI_LogClaim_rgb_61-100mm-1 wh

 

Pentru a veni in intimpinarea celor mai pretentiosi pacienti cabinetul este dotat cu o lampa de albire de la unul din cei mai renumiti producatori in domeniu, Beyond Command; practic, orice pacient poate beneficia de o albire a dintilor in cabinet cu ajutorul acestei lampi in numai 30 de minute fara nici un efect negativ asupra smaltului dentar.

IMG_9225IMG_9344

IMG_9249IMG_9245

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beyond_logo_-_web

DentsplyLogo_quadri_aplat

kavo-logo-primary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOLOpraxis DENTAL STUDIO beneficiaza de o incapere separata pentru sterilizarea instrumentarului. Consideram ca acesta este punctul forte al cabinetului; folosim cel mai performant sistem de sterilizare disponibil pe piata la ora actuala de la firma Melag, lider mondial in domeniul aparatelor de sterilizare. Mai multe despre sterilizarea in incinta SOLOpraxis DENTAL STUDIO puteti citi aici.

738447_MELAG_Logo1

IMG_9402

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s